Nog geen concrete belangstelling voor Sem Steijn

Transfer blijft voorlopig uit bij FC Twente: 'Gek genoeg nog geen interesse'

30 juli om 07:39
Laatste update: 30 juli om 10:52

Ondanks een sterk seizoen met zeventien doelpunten in de competitie en een knappe derde plaats met FC Twente, blijft de concrete interesse in Sem Steijn voorlopig uit. Dat clubs uit de Bundesliga nog niet aangeklopt hebben voor de creatieveling van de Tukkers, vindt RTV Oost-verslaggever Tijmen van Wissing onbegrijpelijk.

In Voetbalpraat van ESPN komt het middenveld van FC Twente aan bod. "Michel Vlap is in een tweestrijd verwikkeld met Carel Eiting. Mathias Kjolo is onbetwist. En Steijn natuurlijk op tien", duidt Van Wissing. De sportverslaggever van de regionale omroep wordt gevraagd naar laatstgenoemde. Gaat Steijn nog een transfer maken?

"Dat is de grote vraag. Ik heb met Arnold Bruggink gesproken op het trainingskamp van FC Twente, maar er is nog geen concrete interesse", aldus Van Wissing. "Gek genoeg is er nog geen club gekomen voor Steijn. Het is geen fantastische voetballer, maar 17 goals als middenvelder bij een subtopper... Ik zou zeggen dat een club uit de Bundesliga daar wel naar komt kijken, maar voorlopig is het rustig."

Steijn speelt sinds de zomer van 2022 voor FC Twente, dat hem destijds transfervrij overnam van ADO Den Haag. In Enschede staat de teller inmiddels op 76 wedstrijden, waarin hij 25 keer scoorde en 5 assists gaf. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!

:fire: 1