'Van den Belt naar Castellón'

'Feyenoord-middenvelder beslist en kiest voor tijdelijk avontuur in Spanje'

29 juli om 17:58
Laatste update: 30 juli om 10:31

Thomas van den Belt gaat op huurbasis de overstap maken van Feyenoord naar CD Castellón. Dat melden Voetbal International en 1908. Voor de middenvelder betekent zijn transfer een weerzien met Dick Schreuder, de trainer met wie hij samenwerkte bij PEC Zwolle.

Er was een aantal clubs in de markt voor Van den Belt, maar de keuze van de middenvelder is uiteindelijk gevallen op een hereniging met Schreuder. De twee werkten succesvol samen bij PEC Zwolle. Door de beslissing van Van den Belt vissen clubs als Cambuur en Gent achter het net.

Bij Castellón komt Van den Belt naast Schreuder ook assistent-trainers Haris Medunjanin en Johan Plat, video-analist Dennis van der Meulen en spelers Jetro Willems, Jozhua Vertrouwd en Mats Seuntjens tegen. Een dezer dagen zal Van den Belt naar Spanje vliegen om de medische keuring te ondergaan.

De 23-jarige Van den Belt heeft nog een contract tot medio 2027 bij Feyenoord. De middenvelder kwam in juli 2023 voor 850 duizend euro over van PEC Zwolle. Van den Belt speelde tot dusver slechts elf duels voor Feyenoord.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!