Feyenoorder Van den Belt staat voor transfer naar Spanje of België

'Schreuder wil Feyenoord-middenvelder naar Spanje halen: ook Gent geïnteresseerd'

28 juli om 20:28
Laatste update: 28 juli om 20:34

De strijd om de handtekening van Thomas van de Belt wordt momenteel nog gevoerd door twee clubs: CD Castellón en KAA Gent. Dat meldt 1908. SC Cambuur, dat ook in de race was om de middenvelder los te weken bij Feyenoord, is afgehaakt. 

Castellón, dat afgelopen seizoen promoveerde naar La Liga 2, staat onder leiding van de Nederlandse trainer Dick Schreuder. Hij kent Van de Belt nog goed van hun gezamenlijke periode bij PEC Zwolle. Castellón heeft Feyenoord een serieus contractvoorstel gedaan en is concreet, zo is te lezen. 

Ook Gent wil aan de haal gaan met de 23-jarige Zwollenaar. De Belgen, die na een heuse transfersoap naast NAC-speler Aimé Omgba lijken te grijpen, zien in Van de Belt zowel een verdedigende middenvelder als een centrale middenvelder. Ook Gent heeft Feyenoord een serieus voorstel gedaan. 

1908 berichtte onlangs nog over interesse van Cambuur, maar het aanbod uit Friesland is door Feyenoord direct naar de prullenbak verwezen. Over bedragen maakt het medium geen melding. Het is nog even afwachten of Van den Belt Feyenoord definitief óf op huurbasis achter zich laat. Maar dat hij uit De Kuip vertrekt, lijkt zo goed als zeker. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!