'Ajax-doelwit Sergi Roberto extreem populair'

'Premier League-clubs in de race: Ajax-doelwit Sergi Roberto extreem populair'

29 juli om 07:11
Laatste update: 29 juli om 21:48

Ajax heeft serieuze concurrentie in de jacht op Sergi Roberto. Vanuit de Premier League hengelen Aston Villa en West Ham United naar de handtekening van de 32-jarige Spanjaard, meldt Diario SPORT.

Roberto is transfervrij sinds zijn contract bij FC Barcelona op 1 juli afliep. Het leek erop dat hij zou verlengen in Camp Nou, na een mondeling akkoord, maar na het vertrek van Xavi en de komst van de nieuwe trainer Hansi Flick is alles anders. Roberto zal Barça hoogstwaarschijnlijk aan de vooravond van zijn vijftiende seizoen in de hoofdmacht verlaten.

Over belangstelling heeft Roberto geen klagen. Het is bekend dat Ajax 'oprechte interesse' heeft, maar de Amsterdammers zijn niet de enige gegadigde. Aston Villa en West Ham United, waar met respectievelijk Unai Emery en Julen Lopetegui een Spanjaard voor de groep staat, hebben concrete interesse, evenals clubs uit Saudi-Arabië. Diario SPORT beschrijft Roberto door zijn transfervrije status als 'een van de populairste voetballers ter wereld'.

Toch is een nieuw contract bij Barcelona ook nog niet helemaal uitgesloten. Als de Catalaanse grootmacht opeens grote bedragen ontvangt, dan zou Roberto nog kunnen bijtekenen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sergi Roberto (@sergiroberto)

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!