Atlético Madrid wil Hancko snel kunnen binnenhalen

'Atlético heeft haast: Simeone wil Hancko volgende week al losweken bij Feyenoord'

28 juli om 17:15

Atlético Madrid wil de transfer van David Hancko nog voor volgende week zondag beklinken, aldus Marca. De Spaanse topclub reist dan ter voorbereiding op het nieuwe seizoen af naar Hong Kong. Trainer Diego Simeone hoopt maar al te graag dan al over de Feyenoorder te kunnen beschikken. 

Dat Atlético interesse heeft in Hancko, is geen nieuws. Dat de club de deal op zo'n korte termijn wil afronden, wel. 'Nu de centrale verdediger aan het 'duwen' is, komt de overeenkomst met Feyenoord steeds dichterbij. 

Het Spaanse medium doelt daarmee ongetwijfeld op het interview dat de Slowaakse verdediger aflegde met RTV Rijnmond. "Als sportman denk je daar wel aan. Ik ben blij met mijn prestaties de afgelopen twee jaar. Ik weet dat ik een goede speler ben, maar dat heb ik ook te danken aan mijn ploeggenoten en aan de structuur bij de club. Anders was ik niet zo goed geweest als ik ben", zinspeelde hij op een eventueel vertrek uit Rotterdam. 

Feit is wel dat er nog geen akkoord is tussen Feyenoord en Atlético. Directeur Dennis te Kloese zou zowel het eerste Spaanse bod (van 20 miljoen euro) en het tweede Spaanse bod (van 25 miljoen euro) naast zich neer hebben gelegd. Pas bij een bedrag van 35 miljoen euro zijn de Rotterdammers bereid te gaan praten. 

Marca verwacht dat een overeenkomst, 'na intensivering van de onderhandelingen de afgelopen dagen', wellicht op 'korte termijn' al beklonken kan worden. De uiteindelijke transfersom zou dan, met de toevoeging van 'enkele variabelen', dichter in de buurt komen te liggen van hetgeen Feyenoord verlangt.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!