'Dumfries tekent contract of vertrekt bij Inter'

'Inter hoopt op positief bericht van Dumfries komende week, alternatief in beeld'

28 juli om 14:20
Laatste update: 28 juli om 15:45

Internazionale hoopt dat Denzel Dumfries komende week een handtekening zet onder zijn nieuwe contract. Dat meldt Corriere dello Sport. Mocht dat niet gebeuren, dan hebben de Italianen een alternatief op het oog.

Dumfries keert komende zaterdag terug bij Internazionale na zijn vakantie. Dan staat er direct een meeting met de directie van de Italiaanse grootmacht op de planning om zijn contract te bespreken. De Italianen hebben een aanbod met een jaarsalaris van vier miljoen euro op tafel gelegd. Als Dumfries besluit dit niet te accepteren, dan wil Inter direct overgaan tot een verkoop. De rechtsback heeft namelijk een contract tot medio 2025 en de Italianen willen ten alle tijden voorkomen dat de hij transfervrij vertrekt volgende zomer.

Mocht Dumfries besluiten om niet te blijven dan heeft Inter al een alternatief voor hem op het oog. Vanderson van AS Monaco zou de Oranje-international moeten vervangen in Milaan als hij wordt verkocht. De 23-jarige Braziliaan maakte afgelopen seizoen indruk in de Ligue 1 en zou rond de 20 tot 25 miljoen euro moeten kosten.

Opvallend genoeg wordt Aaron Wan-Bissaka niet genoemd als alternatief. Volgens The Athletic zou de Engelsman interesse genieten van Inter. Manchester United zou bij het mislopen van Noussair Mazraoui hopen op een ruildeal tussen Dumfries en Wan-Bissaka. Vooralsnog lijkt dat spel niet op de wagen.  

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!