Slot onder de indruk van Nyoni: 'Interessante speler'

Slot zwaar onder de indruk: 'Maar hij moet nog stappen maken om in PL te spelen'

28 juli om 09:39
Laatste update: 28 juli om 09:41

Liverpool-talent Treymaurice Nyoni maakt een geweldige indruk op Arne Slot. De nieuwe manager van Liverpool was zeer te spreken over de invalbeurt van het 17-jarige talent tegen Real Betis (1-0 winst). 

'Trey deed het heel goed, hij was betrokken bij het doelpunt met een pass tussen de linies", sprak Slot op een persconferentie over het voorbereidende werk van de middenvelder bij de treffer van Dominik Szoboszlai. "En in de tweede helft was hij ook betrokken bij onze grootste kans in de tweede helft."

Slot gaf aan dat Liverpool erg voorzichtig is met het jonge talent. "Zijn lichaam moet nog volgroeien, dus hij doet niet elke sessie mee. Je kan zijn kwaliteit zien, maar hij moet nog wat stappen maken om in de Premier League te kunnen spelen. Een interessante speler is hij zeker."

Nyoni werd in de zomer van 2023 overgenomen van de jeugdopleiding van Leicester City. Afgelopen seizoen debuteerde hij in het eerste van Liverpool. Jürgen Klopp liet hem invallen in het FA Cup-duel met Southampton. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!