Sepp van den Berg schrikt van eigen prijskaartje

PSV-target schrikt van eigen prijskaartje: 'Misschien wat aan de hoge kant'

28 juli om 08:29
Laatste update: 28 juli om 10:51

Sepp van den Berg, die in de belangstelling staat van onder meer PSV, is lichtelijk geschrokken van de transfersom die Liverpool voor hem wenst te ontvangen. De Engelsen verlangen zo'n twintig miljoen euro voor de 22-jarige verdediger. 

"Twintig miljoen euro is wel veel", vertelt een lachende Van den Berg aan The Athletic. "Ik weet dat er in de huidige markt van alles kan gebeuren. Omdat ik een goed seizoen had vorig jaar, heeft Liverpool een prijskaartje om mijn nek gehangen waarvan zij denken dat het de juiste is. Mijn eerste reactie was dat het wel heel hoog was."

Van den Berg is wel geflatteerd door de prijs die Liverpool voor hem wenst te ontvangen. "Op een bepaalde manier is het ook wel een compliment. Het laat zien hoe goed ik het vorig jaar heb gedaan", verwijst de verdediger naar zijn seizoen bij Mainz. "Het maakt het ook wel weer lastig. Als ze me twee miljoen waard vonden, was dat niet leuk geweest. Maar twintig miljoen is misschien wel wat aan de hoge kant."

Over een eventueel vertrek bij Liverpool, bijvoorbeeld naar het geïnteresseerde PSV van Peter Bosz, kan Van den Berg nog weinig zinnigs zeggen. "Misschien blijf ik, misschien ga ik weg. Ik ben nu hier en Liverpool is een van de grootste clubs ter wereld. Ik heb met Arne Slot gesproken en hij zei dat ik mezelf moest laten zien in de voorbereiding. Als hij me een kans geeft, is de kans groot dat ik blijf. Maar de transferwindow is nog lang open, we gaan zien wat er gebeurt."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!