Van den Berg geniet onder Slot en twijfelt over transfer

Van den Berg geniet onder Slot en twijfelt over transfer: 'Dan geen betere plek'

27 juli om 22:50

Sepp van den Berg profiteert volop van de afwezigheid van veel vaste waardes bij Liverpool. De 22-jarige Nederlander krijgt veel speeltijd van manager Arne Slot en dat zet hem aan het denken over zijn toekomst.

Van den Berg deed afgelopen nacht ruim een uur mee in de oefenwedstrijd van Liverpool tegen Real Betis. "Ik heb wat geluk dat veel spelers nog afwezig zijn door het EK. Maar voor mij is dat iets goeds. Ik hoop in de komende twee wedstrijden nog meer minuten te maken. Voor mij is het perfect. Ik kan mezelf laten zien op de training en in de wedstrijden en ritme opdoen", vertelt de verdediger bij Sky Sports.

Het doet Van den Berg twijfelen over een vertrek. Onder meer PSV zit achter hem aan. "Ik ben nog steeds een Liverpool-speler. Ik geniet hier. Met de nieuwe manager voelt het alsof er een nieuw tijdperk begint, met een frisse spelopvatting. Voor mij gaat het om speelminuten en die krijg ik op dit moment hier. Je weet nooit wat er gaat gebeuren, maar spelen is voor mij het belangrijkste. Als dat hier kan, is er geen betere plek. Dit is één van de grootste clubs in de wereld, het is mijn droom."

Van den Berg merkt dat hij de afgelopen jaren stappen heeft gezet. Het afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan FSV Mainz 05. "Met een club als deze, op dit niveau, moet je geduldig zijn. Ik ben hier vijf jaar, de tijd vliegt. Natuurlijk ben ik best veel weggeweest, maar voor mij waren het perfecte stappen. Ervaring opdoen en veel wedstrijden spelen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!