Jordan Teze bevestigt dat hij bij PSV blijft

PSV krijgt uitsluitsel van eerste basisspeler: "Ik sta op de teamfoto"

27 juli om 21:33
Laatste update: 27 juli om 23:46

Jordan Teze speelt ook komend seizoen voor PSV. De 24-jarige rechtsback bevestigde na het oefenduel met Valencia (2-1) dat hij in Eindhoven blijft. 

Teze ging na afloop in op zijn rol in de ploeg van Peter Bosz. Na zijn goede prestaties van vorig seizoen, heeft hij aan status gewonnen. "Ik verwacht wel dat er naar me geluisterd wordt", stelt de verdediger, die ook komend seizoen zijn stem wil laten horen. Op de vraag of zijn naam met potlood of met vulpen kan worden ingevuld, is hij duidelijk. "Vulpen. Ik sta op de teamfoto."

Die foto wordt overigens op 2 september genomen, dus na de transferdeadline. Of het ook betekent dat Teze zijn contract gaat verlengen, werd niet duidelijk. Hij ligt nog maar één jaar vast in het Philips Stadion, tot medio 2025. 

Teze besprak ook nog zijn tactische rol. Hij lijkt dit seizoen vaker op het middenveld op te duiken. "Natuurlijk heeft de trainer een paar vastigheden, maar soms probeer ik een ruimte in te duiken als ik die zie. Dat kan ook op het middenveld zijn. Ik probeer altijd in dienst van Johan Bakayoko te spelen, die kan dan de actie maken."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!