Feyenoord mist zestal tegen Benfica

Feyenoord mist zestal tegen Benfica, week voor clash met PSV

27 juli om 17:32

Feyenoord moet zes spelers missen in het oefenduel met Benfica zondagavond. Onder meer Calvin Stengs ontbreekt zondagavond in Lissabon, melden de Rotterdammers op de clubsite.

Feyenoord was de voorbije week op trainingskamp in het Oostenrijkse Saalfelden. Vandaar vliegt de selectie van coach Brian Priske rechtstreeks naar Portugal, maar dat geldt dus niet voor zes spelers. 'Naast de nog geblesseerden Gijs Smal, Julián Carranza en Quinten Timber reizen ook Chris-Kévin Nadje, Jeyland Mitchell en Calvin Stengs eerder terug naar Nederland vanwege gepland maatwerk in de opbouw naar het nieuwe seizoen', maakt Feyenoord bekend.

Het is niet precies bekend wanneer Priske weer over het zestal kan beschikken. Volgende week zondag begint voor Feyenoord al het nieuwe seizoen. Dan wacht de clash met PSV om de Johan Cruijff Schaal.

Feyenoord is door Benfica uitgenodigd om deel te nemen aan het duel om de Eusébio Cup. Bij de Portugese topclub staan onder meer ex-Feyenoorders Orkun Kökcü en Fredrik Aursnes onder contract. De aftrap in het Estádio da Luz is om 21.00 uur.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!