Hancko lijkt te hinten op vertrek bij Feyenoord

Hancko lijkt te hinten op Feyenoord-vertrek: 'Die speler wil ik worden'

27 juli om 11:40
Laatste update: 27 juli om 12:10

Dávid Hancko hoopt deze zomer de stap naar een Europese topcompetitie te zetten, zo laat hij doorschemeren in een uitgebreid interview met RTV Rijnmond. Na twee jaar in Rotterdam, denkt de verdediger klaar te zijn voor een volgende stap.

"Voor mij kregen veel spelers de kans om een stap te maken. Dennis (Te Kloese, red.) weet dat Feyenoord voor sommige spelers niet het eindstation is, maar natuurlijk moet er wel een akkoord komen tussen de clubs. Het gaat nu niet om mij. Ik heb gezegd wat ik wil zeggen en nu is het aan de clubs", spreekt Hancko in gesprek met RTV Rijnmond zijn vertrekwens uit.

De Slowaak denkt na twee jaar in Rotterdam-Zuid klaar te zijn voor de stap naar een topcompetitie. "Als sportman denk je daar wel aan. Ik ben blij met mijn prestaties de afgelopen twee jaar. Ik weet dat ik een goede speler ben, maar dat heb ik ook te danken aan mijn ploeggenoten en aan de structuur bij de club. Anders was ik niet zo goed geweest als ik ben."

Hancko bevestigt echter wel dat het geen teleurstelling zou zijn, mocht een vertrek er deze zomer niet van komen. "Ik hou van deze club. Het is altijd bijzonder om in De Kuip te spelen. We spelen ook in de Champions League en de club staat er momenteel goed voor. De club heeft de afgelopen vijf jaar grote stappen gezet. De steun van de fans is enorm en daar ben ik ook dankbaar voor. Het zou dus geen teleurstelling zijn, maar als topsporter wil je voor het hoogst haalbare gaan en ik wil de speler worden die ik denk te kunnen worden."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!