Wycombe wil Tsoungui huren

'NAC heeft er concurrent bij: ook Engelse club wil Feyenoorder huren'

26 juli om 22:39

Wycombe Wanderers heeft zich concreet gemeld voor Feyenoorder Antef Tsoungui, aldus 1908. De Engelse club, die uitkomt in de League One, wil de centrale verdediger voor één seizoen huren. 

Feyenoorder heeft het voorstel van Wycombe al officieel ontvangen. De Rotterdammers gaan zich nu buigen over de aanbieding, zo is te lezen. Mocht Feyenoord een overeenstemming bereiken met Wycombe, dan keert Tsoungui terug op voor hem bekende bodem. De 21-jarige Belg kwam in het verleden al uit voor Brighton. 

NAC zal dit nieuws met weinig enthousiasme tot zich nemen. De promovendus, die vrijdag nog met 0-1 verloor in een oefenduel met Lierse SK, wil zich maar al te graag defensief versterken. Tsoungui moet één van de twee nieuwe namen worden. 

Het is niet duidelijk waar de persoonlijke voorkeur van Tsoungui ligt. Volgens 1908 is een tijdelijke overstap naar Breda op dit moment het meest waarschijnlijk. Feyenoord strikte Tsoungui in de zomer van 2023, en stalde hem daarna bij FC Dordrecht. Daar kwam hij het afgelopen seizoen tot 28 competitiewedstrijden. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!