Priske over aanvoerde Feyenoord

Aanvoerder Feyenoord nog onbekend, Priske maakt vereisten duidelijk

26 juli om 18:57

Brian Priske is er nog niet uit wie de aanvoerder van Feyenoord wordt komend seizoen. Dat laat de Deen weten in gesprek met Rijnmond. Vorig seizoen droeg de regelmatig geblesseerde Gernot Trauner de band.

"Wie de kapitein wordt is nog niet beslist en dat vind ik heel normaal", steekt Priske van wal bij Rijnmond. "Dat beslissen we later in de voorbereiding." De Rotterdammers zijn momenteel op trainingskamp in Oostenrijk. Komende zondag oefent Feyenoord in Portugal tegen Benfica in het Estádio do Benfica. De woensdag daarop is AS Monaco in De Kuip de tegenstander, waarna de voorbereiding van de Rotterdammers er nagenoeg op zit.

Bij de finale van de Johan Cruijff Schaal zal hoogstwaarschijnlijk bekend zijn wie komend seizoen de band draagt bij Feyenoord. "Ik zoek iemand die veel verantwoordelijkheid neemt voor zijn ploeg. Iemand met veel kwaliteiten als voetballer en als mens. Iemand die graag iets doet voor andere mensen."

Waarom Trauner niet sowieso de aanvoerder van Feyenoord blijft is onbekend. Mogelijk heeft het te maken met het feit dat de Oostenrijker niet altijd inzetbaar is vanwege blessureleed.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!