Priske over drie spitsen Feyenoord

Feyenoord heeft drie potentiële eerste spitsen: 'Is niet moeilijk, ik ben de baas'

26 juli om 16:38
Laatste update: 26 juli om 17:24

Feyenoord heeft nog altijd de beschikking over Santiago Gimenez, terwijl ook Ayase Ueda en Julián Carranza in Rotterdam rondlopen. Brian Priske vindt het niet moeilijk dat hij uit drie spitsen kan kiezen. De Deense coach maakt duidelijk dat de Rotterdammers veel wedstrijden gaan spelen dit seizoen.

Dennis te Kloese speelde deze transferperiode met de komst van Carranza in op een mogelijk vertrek van Gimenez, maar de interesse in de Mexicaan heeft nog geen serieuze vorm aangenomen. Feyenoord heeft daarom de beschikking over drie spitsen. "Dat vind ik niet moeilijk", aldus Priske in gesprek met ESPN. "Dat is een onderdeel van het voetbal. Er staan elf spelers op het veld."

"We spelen heel veel wedstrijden in het seizoen", vervolgt de Deen. "We spelen in de Champions League, in de beker ook. Sommige spelers spelen ook met de nationale ploeg. Er zijn zoveel wedstrijden en we hebben iedereen nodig. Dus misschien de ene zondag is het Santi, en dan drie dagen later tegen Manchester City moeten wij misschien met een andere spits spelen. We hebben iedereen nodig."

Priske benadrukt dat alle spelers moeten uitstralen dat ze op het veld willen staan door hun uiterste best te doen. "Uiteindelijk ben ik de baas. Ik moet de keuzes maken, ik moet die elf spelers die het beste kunnen doen vanaf de start van de wedstrijd", aldus de nieuwe trainer van Feyenoord.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!