Bijlow blij bij Feyenoord

Bijlow wil enkel eerste doelman zijn: 'Feyenoord is mooiste club ter wereld'

26 juli om 16:06
Laatste update: 26 juli om 17:04

Justin Bijlow gaat voor niets anders dan eerste keeper zijn bij zijn club. Dat vertelt de doelman tegenover ESPN. De sluitpost is momenteel met Timon Wellenreuther verwikkeld in een strijd om een plek onder de lat en maakt duidelijk dat hij Feyenoord niet zomaar zal verlaten

Bijlow gaat zijn tiende jaar in bij Feyenoord. Daarmee is hij de langstzittende speler bij de club. De doelman krijgt de vraag of hij nooit aan een transfer heeft gedacht. "Ik heb altijd gezegd dat ik het hoogst haalbare wil halen", steekt Bijlow van wal. "Dat is nu niet veranderd. Ik speel bij de mooiste club van de wereld. Ik vind het geweldig hier. Als die kans ooit komt, dan moet het wel een vervolgstap zijn. Een mooie en logische stap. Ik ga Feyenoord niet zomaar verlaten. Ik zit hier goed."

Met Wellenreuther en Bijlow heeft Feyenoord op dit moment twee doelmannen die azen op een plek onder de lat. De ras-Feyenoorder krijgt de vraag of hij ook bij een buitenlandse topclub alleen eerste doelman wil worden. "Op dit moment wil ik overal eerste keeper zijn. Je moet ook kijken naar de situatie van een club. Als de eerste keeper uit zijn contract loopt, dan is het al anders. Op dit moment wil ik een goed seizoen vol keepen."

"Ik heb het vertrouwen dat ik de nummer één ben", vervolgt Bijlow. "Maar of dat onder deze trainer ook het geval is, moet nog blijken. Concurrentie is goed voor me. Het houdt me scherp en maakt me beter. Het is niet voor het eerst dat ik dit meemaak bij Feyenoord. Ik moet het gewoon zelf laten zien, niet met woorden maar met daden, zoals we dat zo mooi zeggen in Rotterdam."

Bijlow heeft nog een contract tot medio 2026 bij Feyenoord. Vorige zomer werd hij gelinkt aan een transfer naar Manchester United. Deze zomer werd Arsenal genoemd. Het is onbekend of er momenteel clubs voor de sluitpost in de markt zijn.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!