Te Kloese duidelijk over Wellenreuther bij Feyenoord

Te Kloese: 'Dan zouden we toch gek zijn om hem níet bij Feyenoord te houden?'

26 juli om 13:12
Laatste update: 26 juli om 14:57

Feyenoord staat niet te springen om een vertrek van Timon Wellenreuther. Dat maakt directeur Dennis te Kloese duidelijk. De Duitser staat volop in de belangstelling, maar zou zomaar de eerste doelman kunnen worden in De Kuip.

Wellenreuther en Justin Bijlow moeten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen uitvechten wie de nummer één van de nieuwe trainer Brian Priske wordt. Te Kloese krijgt van het Algemeen Dagblad de vraag of een selectie die twee topkeepers herbergt niet lastig te managen is.

"Timon heeft het uitstekend gedaan in de periode dat Justin geblesseerd was. Dan zouden we toch wel gek zijn om hem er níet bij te houden?", aldus Te Kloese, die onlangs het contract van Wellenreuther openbrak en verlengde tot medio 2027.

"We spelen 34 Eredivisie-wedstrijden, tenminste acht Champions League-duels en nog heel wat bekerwedstrijden; dan móet je op elke positie gewoon twee topspelers hebben. Dat geldt ook voor de doelmannen. Het is aan hun om uit te vechten wie straks de nummer één is", besluit de Feyenoord-bestuurder.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!