Smal, Timber en Stengs ontbreken op training Feyenoord

'Zorgen voor Feyenoord: Priske zonder steunpilaren én aanwinst op trainingskamp'

26 juli om 12:45
Laatste update: 26 juli om 12:57

Calvin Stengs, Quinten Timber en Gijs Smal reizen naar alle waarschijnlijkheid niet met Feyenoord af naar Portugal. Het trio kampt met blessures en traint nog niet mee met de Rotterdammers op het trainingskamp in Oostenrijk. Feyenoord neemt het zondag in Lissabon op tegen Benfica in de strijd om de Eusébio Cup.

Sinclair Bisschop, verslaggever van ESPN, meldt via X dat Stengs, Timber en Smal aandachtig toeschouwer zijn, terwijl Feyenoord is begonnen aan een open training op het trainingskamp in Oostenrijk. De Rotterdammers trainen in het bijzijn van de pers in aanloop naar een oefenduel met Benfica.

Bisschop licht toe dat Stengs op de training ontbreekt, omdat hij eerder op de ochtend een 'binnenprogramma' afwerkte. De exacte blessure van de aanvallende middenvelder is vooralsnog onbekend.

Ook Timber en Smal zullen zondag nog niet fit genoeg zijn om mee te spelen bij Feyenoord. Laatstgenoemde raakte vlak voor de voorbereiding geblesseerd aan zijn kuit. Timber viel in het oefenduel met KRC Genk uit. In eerste instantie leek het te gaan om een blessure aan zijn knie.