Willems tekent na proefperiode contract bij Castellon

Willems vindt na vertrek bij Heracles nieuwe Nederlands getinte club in Spanje

25 juli om 19:59

Jetro Willems heeft Dick Schreuder overtuigd en een contract gekregen bij CD Castellon. De dertigjarige verdediger trainde al even mee bij de Spaanse club. De ploegleiding is die samenwerking goed bevallen, waardoor Willems langer blijft.

Castellon maakt niet bekend voor hoelang Willems getekend heeft. De dertigjarige verdediger speelde afgelopen seizoen nog voor Heracles Almelo, maar die ploeg verlengde zijn contract niet. Willems dook deze maand op in Spanje om mee te trainen bij Castellon. Hij kon daar een contract verdienen als hij zou overtuigen en dat is hem dus gelukt. Willems krijgt bij Castellon te maken met de Nederlandse coach Schreuder.

Willems kan door zijn stap naar Castellon een nieuw land aan zijn mooie loopbaan toevoegen. In het verleden speelde hij voor clubs als PSV, FC Groningen, Newcastle United en Eintracht Frankfurt. Bij Castellon komt hij ook Mats Seuntjens als Nederlander tegen. Vorig seizoen kwamen spelers als Lars Veldwijk en Gervane Kastaneer nog uit voor de ploeg die promoveerde naar de Segunda Division.