Willems laat gezicht zien in Spanje in hoop contract af te dwingen

Willems laat gezicht zien in Spanje in hoop contract af te dwingen

11 juli om 21:50

Jetro Willems staat mogelijk voor een overstap naar Spanje. De voormalig international van het Nederlands elftal heeft zijn gezicht laten zien op de training van CD Castellón, waar Dick Schreuder de scepter zwaait. Dat meldt Voetbal International.

Willems speelde in het afgelopen seizoen voor Heracles Almelo, waar hij uit zijn contract liep. Waar Willems in eerste instantie basisspeler was, verloor hij zijn plek in de loop van het seizoen. Nu traint de vleugelverdediger mee bij Castellón. Mocht het van beide kanten bevallen, dan lonkt een dienstverband in Spanje voor de voormalig speler van onder meer PSV, Newcastle United en Eintracht Frankfurt.

Mochten Willems en Castellón elkaar vinden, dan zal hij uit gaan komen in de Segunda División, het tweede niveau van Spanje. Onder leiding van Schreuder wist Castellón in het afgelopen seizoen promotie af te dwingen door de eerste plek te pakken. Kampioen werd de club echter niet, daar Deportivo La Coruña, dat eerste eindigde in de andere poule, sterker bleek over twee wedstrijden.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!