'PSV hoeft zich geen zorgen te maken om Duitse concurrentie voor Van den Berg'

'Geen zorgen om Duitse concurrentie: PSV-target wil graag naar Eindhoven komen'

25 juli om 17:44

PSV maakt zich tot dusver weinig zorgen over de Duitse concurrentie voor zomertarget Sepp van den Berg. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Naast PSV hebben ook FSV Mainz en TSG Hoffenheim zich gemengd in de race om de centrale verdediger.

De Duitse tak van Sky Sport maakte eerder deze week bekend dat Van den Berg graag wil vertrekken bij Liverpool. De Nederlander kan onder andere rekenen op interesse uit de Bundesliga. Zowel Hoffenheim als Mainz, de ploeg waarvoor hij afgelopen seizoen op huurbasis speelde, willen hem hebben.

De grote vraag is volgens het ED alleen of deze clubs zoveel kunnen en willen betalen als PSV. Daar lijkt het nu niet op, meldt het medium. De voorkeur van Van den Berg zelf zou bovendien ook uitgaan naar een overstap richting Eindhoven. De club van trainer Peter Bosz hoeft zich vooralsnog dus niet al te veel zorgen te maken.

De komende tijd zal moeten blijken of Van den Berg voor ongeveer vijftien miljoen euro haalbaar blijkt voor PSV. Dat is naar verluidt de prijs die Liverpool verlangt voor de verdediger, mocht het hem willen verkopen. Van den Berg krijgt momenteel de kans om zich te laten zien aan kersverse manager Arne Slot. De beslissing rondom de speler zal naar alle waarschijnlijkheid dus ook pas vallen na de Amerikaanse tour van Liverpool.