'United mikt op ruildeal Dumfries'

'Ten Hag schakelt door na mislopen Mazraoui, Dumfries-ruildeal wordt onderzocht'

25 juli om 13:08
Laatste update: 25 juli om 13:22

Manchester United onderzoekt of het mogelijk is om Aaron Wan-Bissaka te ruilen voor Denzel Dumfries. Eerstgenoemde heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar de Italiaanse grootmacht, waardoor The Mancunians naast Noussair Mazraoui lijken te grijpen. 

Het doorgaans goed ingevoerde The Athletic meldt dat Manchester United eerst Wan-Bissaka moet verkopen om zich daadwerkelijk in de strijd om Mazraoui te mengen. De rechtsback van The Mancunians heeft een transfer naar West Ham United, de club die nu aan de haal lijkt te gaan met Mazraoui, afgewezen. De Engelsman heeft de voorkeur voor een overstap naar het eveneens geïnteresseerde Internazionale of een transfervrij vertrek in de zomer van 2025, wanneer zijn contract afloopt.  

Manchester United speelt nu met de gedachte om Wan-Bissaka te ruilen voor Dumfries. Deze mogelijkheid wordt nu besproken door tussenpersonen van de Engelse grootmacht en de topclub uit de Serie A. Het Engelse medium maakt wel duidelijk dat een mogelijke ruildeal nog niet in een vergevorderd stadium is. 

De eventuele komst van Dumfries zou betekenen dat Erik ten Hag de zoveelste Nederlander naar Manchester United haalt. Tyrell Malacia werd twee zomers terug overgenomen van Feyenoord. Deze zomer kwamen daar René Hake, Ruud van Nistelrooij en Joshua Zirkzee bij. Matthijs de Ligt wordt ook gelinkt aan een transfer naar United. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!