Wan-Bissaka is sleutelspeler in mogelijke komst Mazraoui

'Specifieke Man United-speler speelt sleutelrol in mogelijke komst Mazraoui'

22 juli om 19:50
Laatste update: 22 juli om 20:11

Aaron Wan-Bissaka is de sleutelspeler in een mogelijke transfer van Noussair Mazraoui naar Manchester United. Voor zowel de ploeg van Erik ten Hag, als het eveneens geïnteresseerde West Ham United, is de Engelsman ook cruciaal.

Voor een kleine twaalf miljoen euro is Man United bereid om Wan-Bissaka te verkopen. De ploeg van Ten Hag zou de Engelsman eerst de deur uit willen doen, zodat met zijn transfer geld vrijgemaakt kan worden voor Mazraoui. Eerder lag de vraagprijs van United voor Wan-Bissaka nog hoger, maar door de interesse in Mazraoui wil Ten Hag zo snel mogelijk van de Engelsman af, aldus de Duitse tak van Sky Sport.

Ook West Ham United werd eerder genoemd als een geïnteresseerde club bij Mazraoui. Net als de ploeg uit Manchester heeft ook de ploeg uit Londen een vraagprijs van 20 tot 25 miljoen euro gehoord. Mocht West Ham er nou niet uitkomen met Mazraoui, dan schakelt de ploeg door naar een andere optie: Wan-Bissaka. Hij geldt bij West Ham als het alternatief van de Marokkaanse vleugelverdediger.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!