Bij Unibet wedden op Club Brugge tijdens de Belgische openingswedstrijd

Twente-flop is Brugge-topaankoop en moet club aan winst helpen in seizoensopener

26 juli om 17:00
Laatste update: 25 juli om 17:05

ADVERTORIAL - Het duurt nog twee weken voordat de Eredivisie van start gaat, maar in België is dat heel anders. Club Brugge en KV Mechelen trappen het seizoen in de Jupiler Pro League vrijdagavond al af. Daar kan miljoenenaankoop Christos Tzolis een mooi aandeel in krijgen. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

België is het eerste grote Europese voetballand dat al met het clubvoetbal begint. Voor beide ouverture clubs zit er al een hele voorbereiding op. Mechelen verloor zijn laatste wedstrijd in de voorbereiding met 2-0 van Olympiakos. Na oefenduels van Brugge tegen onder andere PSV (1-1) ging het in het laatste duel voor de club ook fout, in een officieel duel. Blauw-Zwart verloor met 1-2 van Union Sint-Gilles in de Belgische Super Cup.

Twente-flop is Brugge-topaankoop

Brugge moet het dit seizoen doen zonder de voor ruim dertig miljoen euro aan Brentford verkochte Igor Thiago, maar heeft die centen al flink geïnvesteerd. De topaankoop is een Nederlandse bekende. Tzolis, die flopte bij Twente, werd voor 6,5 miljoen euro overgenomen van Fortuna Düsseldorf. Waar de Griek nog flink wat tijd nodig had om te aarden in Enschede, is dat in Brugge niet het geval. In duel met Union mocht Tzolis starten en speelde hij het duel ook helemaal uit. Bovendien maakte hij zijn eerste voor de club op prachtige wijze: zijn schot vanaf randje zestien met de buitenkant van de voet belandde in de kruising.

De odd

Unibet biedt een quotering rondom Tzolis aan. De bookmaker heeft een quotering van 2.25 voor een doelpunt van hem tegen Mechelen. Denk je dat de voormalig speler van Twente kan scoren en dat regerend landskampioen Brugge de openingswedstrijd wint? Dan staat daar een quotering van 2.63 tegenover.

Klik hier om de weddenschap van Tzolis te spelen of het diverse, brede aanbod van Unibet te bekijken!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust