'Mazraoui naar West Ham United'

'Ten Hag lijkt mis te tasten: Bayern akkoord met 15,5 miljoen, Mazraoui op weg'

25 juli om 12:23
Laatste update: 25 juli om 12:52

Bayern München en West Ham United zouden een akkoord hebbenbereikt over Noussair Mazraoui. Op een aantal belangrijke financiële details na is de deal rond, klinkt het. Manchester United is nog wel in de race. 

Het Duitse Sky Sport meldt dat Bayern en West Ham een akkoord hebben bereikt over een bedrag van 15,5 miljoen euro voor Mazraoui. Daar kan via bonussen nog vier miljoen euro bijkomen. Mazraoui bereikte zelf al een mondeling principeakkoord met de Londense Premier League-club. 

Plettenberg benadrukt dat er nog geen sprake is van een done deal. Er moet nog een flink aantal financiële details worden verduidelijkt en getackeld. De drie betrokken partijen zijn wel druk bezig om de transfer af te ronden. Manchester United is nog altijd in de race, maar Erik ten Hag en co. lijken het onderspit te delven ten opzichte van West Ham. Dat zou onder meer te maken hebben met het feit dat United aanstuurt op een huurdeal. 

Mazraoui maakte in 2022 transfervrij de overstap van Ajax naar Bayern München. Mede door blessureleed wist de rechtsback nooit een onbetwiste basisspeler te worden. In 55 duels wist de 26-jarige verdediger één keer te scoren voor Der Rekordmeister. Daarnaast gaf hij acht assists. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!