'Memphis wil naar Internazionale'

'Memphis biedt zichzelf aan bij Inter, Italianen richten pijlen op dure oud-AZ'er'

25 juli om 12:45
Laatste update: 25 juli om 12:52

Memphis Depay is door zijn management aangeboden bij Internazionale. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. De Italiaanse grootmacht heeft zijn pijlen echter gericht op Albert Gudmundsson.

Na zijn vertrek bij Atlético Madrid is de transfervrije Memphis vrij om te gaan en staan waar hij wil. De aanvaller wil graag actief blijven in de Europese top en volgens La Gazzetta dello Sport heeft zijn management hem daarom aangeboden bij Internazionale. De Italiaanse topclub is op zoek naar een aanvallende versterking en zou Memphis dus gratis op kunnen pikken.

Inter heeft zijn pijlen echter gericht op een ander doelwit. Gudmundsson is volgens de Italiaanse krant de belangrijkste kandidaat om de voorhoede van het elftal van Simone Inzaghi te versterken. De oud-speler van AZ staat er goed op in Italië en heeft daarom een aardig prijskaartje. Genoa, waar de IJslandse spits een contract heeft tot medio 2027, verlangt dertig miljoen euro voor de aanvaller.

Met Mehdi Taremi haalde Inter al een spits binnen deze zomer. De Italianen hebben ook Marko Arnautovic, Joaquín Correa, Lautaro Martínez en Marcus Thuram nog in de gelederen. Memphis krijgt bij een transfer dus te maken met flinke concurrentie. Ook Serie A-promovendus Como werd aan de Oranje-international gelinkt. Het is onbekend hoe concreet dat is.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!