Saint-Etienne voegt zich bij Ajax in race om Nanasi

'Ajax krijgt concurrentie in strijd om Zweeds talent: vraagprijs van 8,5 miljoen'

25 juli om 11:31
Laatste update: 25 juli om 12:21

Het Franse Saint-Etienne is de volgende club die heeft geïnformeerd naar het Zweedse talent Sebastian Nanasi, zo meldt Aftonbladet. Ook Ajax, Sevilla en Bayer Leverkusen zouden interesse hebben, terwijl in het verleden PSV  werd genoemd.

Nanasi's huidige club Malmö FF zou zo'n 8,5 miljoen euro willen voor de aanvaller, maar hij heeft nog geen keuze gemaakt waar hij precies heen wil. Saint-Etienne zou inmiddels contact hebben gezocht met de Zweedse club en de entourage van Nanasi. De Franse ploeg promoveerde afgelopen seizoen naar de Ligue 1 en kan veel investeren na de overname door miljardair Ivan Gazidis.

De 22-jarige Nanasi ligt nog anderhalf jaar vast in Malmö, maar er is dus veel interesse in hem. Hij speelde drie interlands voor Zweden. Dit seizoen gaf hij acht assists en scoorde hij vijf keer zelf in veertien wedstrijden. Vorig jaar scoorde hij nog elf keer en gaf hij zes assists in 29 officiële wedstrijden. PSV was eerder geïnteresseerd in Nanasi, maar de Eindhovenaren gaven de voorkeur aan Couhaib Driouech.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!