Vermoedelijke opstelling Go Ahead tegen Brann

Vermoedelijke opstelling: Go Ahead gehavend Europa in door blessures en transfers

25 juli om 07:50

Go Ahead Eagles kampt met een waslijst aan afwezigen voor het duel met SK Brann in de voorronde van de Conference League. De debuterende trainer Paul Simonis moet de nodige sleutelspelers missen, maar is desondanks hoopvol. Dit is de vermoedelijke opstelling van Go Ahead.

De Deventenaren kunnen geen beroep doen op Mathis Suray, Oliver Edvardsen, Julius Dirksen, Gerrit Nauber en Pim Saathof, die allen niet fit genoeg zijn. Daarnaast ontbreekt Thibo Baeten vanwege privéomstandigheden. Verder kan Søren Tengstedt nog geen hele wedstrijd aan.

Het eerdere vertrek van steunpilaren als Bas Kuipers, Philippe Rommens en Willum Willumsson betekent dat Go Ahead zeker nog niet op volle oorlogssterkte is. Toch is Simonis positief. "Ik heb een ploeg op het veld gezien die samenwerkt en het Genk (1-2 zege, red.) enorm moeilijk heeft gemaakt. Ze konden zich aan de afspraken houden, ook in de tachtigste minuut nog. Daar heb ik in de wedstrijdbespreking ook nog een clip van laten zien, waarin ik terugzag dat ze voor elkaar door het vuur willen gaan. En ik heb ook gezien dat we genoeg voetballende kwaliteiten hebben om het Brann moeilijk te maken", vertelde hij op de persconferentie.

Met Jeffrey de Lange is een andere belangrijke pion nog wel van de partij. Hij verdedigt logischerwijs het doel. De defensie bestaat vermoedelijk uit Mats Deijl, Jamal Amofa, Joris Kramer en Dean James. Evert Linthorst, Enric Llansana en Bobby Adekanye vormen het middenveld, terwijl Tengstedt, Jakob Breum en Victor Edvardsen voorin het verschil lijken te moeten maken.

Go Ahead begint om 18.30 uur aan het Europese thuisduel met SK Brann.

De vermoedelijke opstelling van Go Ahead: De Lange; Deijl, Amofa, Kramer, James; Linthorst, Llansana, Adekanye; Tengstedt, Breum, V. Edvardsen.