Go Ahead klaar voor SK Brann: 'Dat kan in ons voordeel werken'

Go Ahead vertrouwt op wapen tegen SK Brann: 'Heb ik een clip van laten zien'

24 juli om 14:35
Laatste update: 25 juli om 10:48

Ondanks het feit dat Go Ahead Eagles kampt met personele problemen, verwacht trainer Paul Simonis dat de club uit Deventer een prima kans maakt tegen SK Brann. De goede voorbereiding van de Eagles geeft hoop voor de voorronde van de Conference League

Simonis moet zijn best doen niemand te vergeten in het rijtje met afwezigen. Mathis Suray, Julius Dirksen, Oliver Edvardsen, Gerrit Nauber en Pim Saathof zijn er om verschillende redenen niet bij tegen SK Brann. Toch wuift de 'positief ingestelde' Simonis volgens het Algemeen Dagblad de conclusie weg dat de Europese wedstrijd te vroeg komt. 

"Ik heb een ploeg op het veld gezien die samenwerkt en het Genk (2-1 zege, red.) enorm moeilijk heeft gemaakt", sprak hij op de persconferentie van Go Ahead. "Ze konden zich aan de afspraken houden, ook in de tachtigste minuut nog." Volgens Simonis gaan de spelers van Go Ahead Eagles voor elkaar door het vuur. "Daar heb ik in de wedstrijdbespreking nog een clip van laten zien."

Go Ahead Eagles ziet dan ook kansen tegen SK Brann, dat al begonnen is aan de Noorse competitie. "Zij zullen beter op elkaar ingespeeld zijn, maar wij zijn fris. Zij hebben afgelopen zaterdagavond nog gespeeld, terwijl wij een langere aanloop hebben. Dat kan ook in je voordeel werken."

Go Ahead Eagles - SK Brann begint donderdag om 18.30 uur. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!