Bij TOTO wedden op een doelpunt van Fitz-Jim tegen Vojvodina in de Europa League?

Kan deze in de voorbereiding uitblinkende Ajacied ook verrassen tegen Vojvodina?

25 juli om 11:00
Laatste update: 25 juli om 12:26

ADVERTORIAL - Ajax staat donderdagavond voor de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen. De Amsterdammers nemen het in de tweede voorronde van de Europa League op tegen FK Vojvodina. Blik vooruit en speel mee bij TOTO! In deze preview speciaal aandacht voor Kian Fitz-Jim, die verrassend genoeg één van de uitblinkers is in de voorbereiding van Ajax.

Het nieuwe Ajax

Het verhaal van Ajax is bekend. Onder de nieuwe oefenmeester Francesco Farioli wordt momenteel een nieuwe weg ingeslagen. Dat gebeurt in ieder geval nu nog met spelers die de Amsterdammers afgelopen seizoen ook al tot hun beschikking hadden, wat mede komt omdat er eerst spelers moeten vertrekken voordat er nieuwe aanwas kan komen. Het geeft de spelers die afgelopen seizoen minder aan bod kwamen in ieder geval wel de kans om zich te laten gelden. Fitz-Jim is er daar één van. "Ik heb altijd het gevoel dat het mijn seizoen wordt, maar dit jaar heb ik dat extra", vertelde hij onlangs bij ESPN.

Dat Farioli vertrouwen heeft in Fitz-Jim, is duidelijk. De middenvelder maakte in de oefenwedstrijden waarin het er voor Ajax echt toe deed tegen Rangers FC en Olympiakos onderdeel uit van de basisplaats en deed dat in een aanvallende rol op het middenveld. In die duels kwam Fitz-Jim tot een aantal keer toe in scoringspositie en één keer wist hij ook te scoren.

De odd

TOTO heeft een quotering in petto rondom een goal van Fitz-Jim tegen Vojvodina. De bookmaker heeft een quotering van 5.50 staan voor wanneer de middenvelder zijn uitstekende vorm met een doelpunt met een doelpunt beloont tegen de ploeg uit Servië.

Klik hier om de weddenschap of een weddenschap uit het overige brede aanbod te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust