Feyenoord verlengt met Thomas Beelen

Feyenoord komt met verrassing en verlengt contract na doorbraak: 'Mooi gebaar'

24 juli om 10:12

Feyenoord heeft het contract van Thomas Beelen opengebroken en verlengd. De 23-jarige verdediger speelt ook komend seizoen in De Kuip, zo maken de Rotterdammers woensdag bekend.

Beelen werd vorige zomer voor zo'n drie miljoen euro overgenomen van PEC Zwolle. Hij kwam in zijn debuutseizoen tot 26 duels voor Feyenoord, waarvan twintig in de Eredivisie. Vooral in de laatste maanden klopte hij nadrukkelijk op de deur.

Beelen ligt nu tot medio 2028 vast bij Feyenoord. Zijn oude verbintenis liep een jaar eerder af. "Vanuit Feyenoord is het een mooi gebaar om met me te willen verlengen, dus dat voelt sowieso goed", zegt de mandekker. "Ik zit hier ook op m’n plek. Afgelopen half jaar heb ik al veel gespeeld, de nodige mooie momenten meegemaakt en de beker gewonnen. Komend seizoen gaan we weer de Champions League in en willen we daarnaast ook meedoen om de prijzen. Naar die uitdaging kijk ik ontzettend uit."

Vorige maand werd Beelen nog voorzichtig gelinkt aan Wolverhampton Wanderers. Feyenoord weet hem voorlopig dus echter uit Engelse handen te houden.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!