'Spaanse aanbieding voor James Rodríguez'

'Transfervrije James Rodríguez wil terug naar Europa en ontvangt eerste voorstel'

24 juli om 09:14
Laatste update: 25 juli om 10:42

James Rodríguez heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Europa. Na zijn sterke optredens op de Copa América heeft de 33-jarige Colombiaan de eerste aanbieding uit Spanje al op zak, meldt onder meer Mundo Deportivo.

Volgens de sportkrant probeert Celta de Vigo om Rodríguez in te lijven. De nummer dertien van het vorige seizoen in La Liga heeft hem een tweejarig contract voorgeschoteld. De spelmaker heeft het voorstel nog in beraad. Ook Real Betis en Atlético Madrid tonen voorzichtig interesse. 

Rodríguez staat op het punt om zijn contract bij São Paulo in goed overleg te verscheuren, waardoor hij tranfervrij kan terugkeren naar Europa en La Liga. De negentigvoudig international speelde eerder in Spanje voor Real Madrid. Ook kwam hij uit voor clubs als FC Porto, AS Monaco en Bayern München (huur).

Rodríguez schitterde deze maand op de Copa América. Hij reikte met Colombia tot de finale, waarin Argentinië te sterk was. Bovendien werd de aanvallende middenvelder uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!