Taylor over gat Ajax met PSV en Feyenoord

Taylor over gat met PSV en Feyenoord: 'Geen grote mond, maar ben dan de verkeerde'

23 juli om 10:13

Kenneth Taylor vindt dat Ajax ondanks het gat met Feyenoord en PSV altijd voor plek één moet gaan. De middenvelder omschrijft zichzelf tegenover Voetbal International als opportunistisch, maar benadrukt ook dat de Amsterdammers geen grote mond moeten opzetten.

In gesprek met Voetbal International krijgt Taylor de vraag of het gat met PSV en Feyenoord nog te dichten is voor Ajax. "Nou, we moeten natuurlijk realistisch blijven en na vorig seizoen niet een te grote mond opzetten", steekt de middenvelder van wal. "Maar ik ben wel echt de verkeerde om dit aan te vragen, want ik ben best wel opportunistisch altijd."

"Toen we vorig jaar laatste stonden bijvoorbeeld, dan kan ik nog steeds zeggen: Het kan nog!", vervolgt Taylor. "Want het kón ook nog. Niets is onmogelijk in mijn denkwijze, dus mij moet je dit eigenlijk niet vragen, haha. Ik vind dat je als Ajax zijnde gewoon altijd voor plek één moet gaan."

Op dit moment kan Taylor nog niet zeggen hoe Ajax ervoor staat onder de nieuwe trainer Francesco Farioli. "Ik weet ook niet hoe het bij die andere clubs eraan toe gaat. Het enige dat ik zie, is dat er bij ons een bepaald geloof ontstaat."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!