Kwakman zou Godts als eerste linksbuiten Ajax kiezen

Kwakman geeft Ajax advies over linksbuitenpositie: 'Denk dat je aan hem een hele goede hebt'

22 juli om 20:54

Kees Kwakman zou Mika Godts volgend jaar als vaste linksbuiten van Ajax willen zien. Dat vertelt de analist in Voetbalpraat van ESPN. Kwakman is lyrisch over Godts en denkt dat de Belg, mits fit, de beste keuze voor de Amsterdammers is.

"Ik denk dat je aan Godts een hele goede hebt", vertelt Kwakman over de jonge buitenspeler van de Amsterdammers. De analist wordt tegengesproken door presentator Milan van Dongen die vindt dat Godts nog niet klaar is voor een basisplek. Kwakman houdt echter voet bij stuk. "Waarom niet? En dan heb je nog Carlos Forbs achter de hand. Godts kwam natuurlijk van een zware blessure terug."

Kwakman denkt dat Godts van die kwetsuur sterk genoeg is terug gekomen. "Die heeft nu ook een voorbereiding achter de rug en hij heeft deze zomer wat gedaan. Hij zat toen ook nog met de ramadan. Dus ik mag aannemen dat die jongen ook fysiek stappen heeft gezet, maar ik vond hem een hele goede indruk maken bij Ajax. Als je het dan hebt over iemand die je kan verkopen voor heel veel geld, zou ik het met Forbs en Godts wel aandurven", doelt Kwakman op de interesse in Steven Bergwijn.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!