'PSG wil Man United beroven van Bruno Fernandes en Sancho'

'PSG kijkt rond bij Man United van Ten Hag en gaat mogelijk dubbelslag slaan'

22 juli om 11:16
Laatste update: 22 juli om 11:21

Paris Saint-Germain gaat deze zomer mogelijk flink shoppen bij Manchester United. PSG staat namelijk in contact met Jadon Sancho over een mogelijke transfer, terwijl United-captain Bruno Fernandes ook in beeld is in de Franse hoofdstad.

Na eerdere berichtgeving bevestigt het toonaangevende L'Équipe nu dat PSG bezig is met Sancho. De Parijzenaren willen graag een nieuwe buitenspeler aan de selectie toevoegen. Khvicha Kvaratskhelia is al enige tijd in beeld, maar PSG kijkt nu ook naar andere opties. Volgens L'Équipe praat de Franse kampioen 'al enkele dagen' met Sancho.

Van een akkoord is nog geen sprake, maar de Engelse aanvaller lijkt zelf wel oren te hebben naar een PSG-transfer. Man United zal echter ook in moeten stemmen met een transfer. Sancho werd vorige week juist in genade aangenomen bij de club door Erik ten Hag, nadat speler en manager eerder overhoop lagen met elkaar.

Ondertussen wordt ook Fernandes gelinkt aan een transfer van Manchester United naar Paris Saint-Germain. Laatstgenoemde club heeft volgens L'Équipe 'aanzienlijke interesse' in de Portugees. Middenvelder Manuel Ugarte gaat mogelijk juist de omgekeerde weg bewandelen. Man United zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de Uruguayaan.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!