Ivanusec vertelt over Priske bij Feyenoord

'Ik wilde graag terugkomen bij Feyenoord om de nieuwe trainer en staf te zien'

21 juli om 19:41

Luka Ivanusec keerde deze week met een glimlach op zijn gezicht terug bij Feyenoord. De Kroaat was erg nieuwsgierig naar Brian Priske, die een positieve indruk heeft achtergelaten.

"Afgelopen maandag ben ik teruggekomen", begint Ivanusec bij ESPN. De aanvaller annex middenvelder was met Kroatië actief op het EK, waardoor hij zich pas later hoefde te melden. "Ik ben blij dat ik weer ben begonnen trainen. Ik wilde graag terugkomen om de nieuwe trainer en de staf te zien. Mijn kennismaking met Priske was erg goed. Mijn laatste wedstrijd voor Dinamo Zagreb speelde ik tegen Sparta Praag, zijn oude club. Hij kent me dus."

"We hebben elkaar al een beetje gesproken. Het gaf mij een goede eerste indruk. Hij is een goede trainer en een fijn persoon", gaat Ivanusec verder over Priske. De 22-voudig international ziet ook overeenkomsten tussen de Deense coach en Arne Slot. "Ze geven ongeveer dezelfde trainingen. Priske houdt van intensiteit: hij wil dat we rennen, drukzetten en hard trainen. Enkel een paar tactische zaken zijn anders, bijvoorbeeld de nieuwe 3-4-3-formatie. Daar zullen we aan moeten wennen, net als dat we goed moeten luisteren wat de trainer wil."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!