'Koopmeiners-deal wordt nieuw leven ingeblazen, Juve wacht op Leicester of Roma'

'Koopmeiners-deal wordt nieuw leven ingeblazen, Juve wacht op Leicester of Roma'

17 juli om 10:02
Laatste update: 17 juli om 10:14

Teun Koopmeiners mag nog steeds hopen op een transfer naar Juventus. De onderhandelingen tussen De Oude Dame en Atalanta Bergamo leken spaak te lopen, maar daar komt volgens Fabrizio Romano mogelijk snel verandering in. 

'Juventus stuurt een officieel bod naar Atalanta zodra Matias Soulé is verkocht', schrijft de transfergoeroe op X. 'Koopmeiners wacht op Juventus. De persoonlijke voorwaarden zijn allang rond en hij wil graag naar Turijn', valt er verder te lezen. 

Volgens Romano heeft Juventus twee gegadigden voor de diensten van Soulé, een 21-jarige buitenspeler van Argentijnse komaf. 'Leicester City gaat opnieuw een bod uitbrengen, AS Roma is er ook nog', klinkt het. Een verkoop van Soulé ligt dan ook in de lijn der verwachting. Het is niet bekend hoeveel de Argentijn moet opleveren. 

Atalanta wil hoofdprijs

Atalanta verlangt volgens berichten in de Italiaanse media zo'n 60 miljoen euro voor Koopmeiners, die nog tot medio 2027 vastligt. Vorig seizoen veegde Atalanta nog een bod van 47 miljoen euro van Napoli resoluut van tafel. Het is niet bekend hoe ver Juventus wil gaan voor de Nederlandse middenvelder, al lijkt het prijskaartje van zestig miljoen vooralsnog te gortig.