Slot wacht op Oranje-internationals bij Liverpool

Slot kan Liverpool niet meteen naar zijn hand zetten: 'Zo werkt het niet'

21 juli om 12:17

Arne Slot weet dat er nog veel werk te verrichten is bij Liverpool, voordat het op 17 augustus aan het nieuwe Premier League-seizoen begint. De Nederlander ging afgelopen vrijdag onderuit tegen Preston North End bij zijn officieuze debuut als manager van The Reds

"We zijn pas twee weken bezig, dus als het zo makkelijk was om al je ideeën in twee weken in de praktijk te brengen, dan zou dat ideaal zijn, maar zo werkt het niet", aldus Slot in gesprek met de clubmedia van Liverpool. 

Duidelijk is dat Slot nog even nodig heeft om zijn filosofie over te brengen. "Het staat vast dat we ons op een aantal gebieden moeten verbeteren. Dat gaat zeker komen als we meer trainingssessies hebben gehad, en als alle spelers er weer zijn."

De oud-trainer van Feyenoord doelt daarmee onder anderen op Cody Gakpo, Virgil van Dijk en Ryan Gravenberch. De twee Oranje-internationals waren tegen Preston nog niet van de partij. "Als die jongens terugkomen, dan zal het niveau ook een stuk omhoog gaan. Dat helpt ons beter spelen dan dat we vrijdag deden."

De komende weken werkt Liverpool nog een aantal oefenwedstrijden af, tegen respectievelijk Betis Sevilla, Arsenal en Manchester United. Op 17 augustus begint het echte werk, als promovendus Ipswich Town de tegenstander is op Portman Road. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!