Stewart verwacht nog transfers bij PSV

PSV nog niet klaar op transfergebied: 'Onze spelers liggen goed in de markt'

21 juli om 09:15
Laatste update: 21 juli om 09:21

PSV wil blijven heersen in Nederland. Directeur Earnest Stewart gaat een roerig eind van de transferperiode tegemoet en verwacht nog veel beweging rondom de Eindhovense selectie, maar wil desondanks de puzzel voor een nieuw succes gaan leggen.

"We staan er momenteel goed op met PSV. Maar zolang het nog geen 2 september is, moeten we afwachten wat er allemaal nog gaat gebeuren en kunnen we nog geen conclusies trekken. De markt komt wat later op gang door het EK, maar we merken dat spelers van ons goed in de markt liggen", begint Stewart tegen Voetbal International.

"Door de landstitel, de prestaties in de Champions League, maar ook door de manier waarop we hebben gespeeld is de status van PSV veranderd", gaat de technisch directeur verder."Maar het kan natuurlijk ook zomaar dat interesse op gang komt en er biedingen binnen komen voor spelers, die we simpelweg niet kunnen weigeren.  Spelers zijn allemaal beter geworden. Kortgezegd is PSV populairder geworden voor kopende clubs", verwacht hij nog biedingen te ontvangen voor diverse steunpilaren in de selectie.

Ook PSV zelf is nog niet klaar op de transfermarkt. "We willen nog een rechter centrale verdediger en mocht het nu al mogelijk zijn dan zullen we niet nalaten om alvast een vervanger voor Hirving Lozano aan te trekken", besluit Stewart.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!