Erik ten Hag vindt dat volgend seizoen hét jaar van Amad Diallo moet worden

Ten Hag ziet jongeling floreren in voorbereiding: 'Dit moet zijn jaar worden'

21 juli om 07:20
Laatste update: 21 juli om 08:11

Erik ten Hag vindt dat aankomend seizoen hét jaar van Amad Diallo's grote doorbraak moet zijn. De Nederlandse manager zag zijn ploeg zaterdag een oefenwedstrijd met Rangers winnend afsluiten (2-0). Diallo was de grote man aan Engelse zijde.

"Het was vandaag veel beter", kijkt Ten Hag na afloop van het duel met Rangers terug op een eerder oefentreffen met Rosenborg (1-0 verlies). "Sterk, het was in aanvallend opzicht heel leuk om naar ons spel te kijken. De standaard is omhoog. We waren agressief, kregen druk op Rangers en speelden attractief", tekent MUTV op.

Vooral Diallo kon zijn oefenmeester bekoren. De nog altijd pas 22-jarige buitenspeler maakte de eerste helft indruk en bekroonde zijn spel met een doelpunt. Ten Hag ging na afloop van het duel in op de prestaties van zijn pupil en sprak grote verwachtingen uit. "Hij is heel jong, maar niet meer onervaren. Vandaag speelde hij echt geweldig. Hij kan een belangrijke speler voor ons worden", aldus Ten Hag.

"We moeten anders naar Amad kijken", gaat de Haaksberger verder. "Aan het einde van vorig seizoen kende hij goede tijden in ons eerste elftal, waar hij een aantal goede wedstrijden speelde. Nu moet dit seizoen hét jaar worden."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!