Priske over Milambo en Feyenoord

Priske voert de druk op bij Feyenoorder: 'Het moet nu gebeuren voor hem'

20 juli om 18:12
Laatste update: 21 juli om 10:39

Brian Priske hoopt dat Antoni Milambo zich komend seizoen laat zien bij Feyenoord. De Deense coach hoopt op een definitieve doorbraak voor de negentienjarige middenvelder.

In alle oefenwedstrijden dit seizoen begon Milambo in de basis bij Feyenoord. De middenvelder was tegen FC Dordrecht (0-4 zege) goed voor een assist en tegen KRC Genk (3-1 zege) en Cercle Brugge (1-0) wist Milambo te scoren. "Ik heb hem aan het begin van mijn komst gezegd dat het voor hem nu moet gebeuren", laat Priske weten na het duel met Cercle tegenover De Telegraaf.

"Ook om een beetje de druk op hem op te voeren", vervolgt Priske. De Deense trainer is onder de indruk van Milambo en 'ziet het potentieel' van de middenvelder. "Dus dat wil ik eruit laten komen. Ik wil dat hij sterker en intenser wordt in zijn duels."

Milambo maakte op 12 augustus 2021 zijn officiële debuut voor de Rotterdammers in de voorronde van de UEFA Europa Conference League tegen Luzern (3-0) onder Arne Slot. Tot dusver speelde de middenvelder achttien wedstrijden in het eerste van Feyenoord. Daarin scoorde hij één keer en gaf hij één assist.