Omgba vertrekt alsnog voor transferrecord naar Gent

'NAC laat gewilde speler toch vertrekken en incasseert transferrecord'

20 juli om 14:48
Laatste update: 20 juli om 14:55

Aimé Omgba gaat NAC inruilen voor AA Gent, zo meldt Voetbal International. Er is een doorbraak in de onderhandelingen en de Bredanaren incasseren een recordbedrag.

De 21-jarige aanvallende middenvelder vertrekt voor een paar miljoen euro naar België. Dat zou een transferrecord voor NAC betekenen. Zaterdag speelt Omgba al niet meer mee bij de oefenwedstrijd van de Bredanaren tegen Excelsior. De aanvallende middenvelder speelde vorig jaar een grote rol in het promotieseizoen van NAC. In totaal vond Omgba acht keer het net namens de club.

Omgba heeft al meerdere malen bij NAC aangegeven dat hij een stap hogerop wil maken. In gesprek met De Telegraaf haalde de middenvelder fors uit naar bijvoorbeeld Pierre van Hooijdonk. "Ik ben transfervrij naar NAC gekomen, heb altijd alles voor de club gegeven en bijgedragen aan de promotie. Nu krijg ik te horen dat het puur business is. Door de handelswijze van de club heeft Gent de stekker uit de transfer getrokken. Ik adviseer spelers niet naar NAC te gaan."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!