Atlético komt tien miljoen euro te kort voor Hancko

'Atlético komt fors te kort voor Hancko: Feyenoord houdt vast aan 35 miljoen'

20 juli om 11:31

Feyenoord en Atlético Madrid zijn nog altijd ver van elkaar verwijderd wat betreft de transfer van David Hancko. De Madrilenen bieden volgens transferjournalist Matteo Moretto zo’n tien miljoen euro te weinig en hebben ook al een alternatief gevonden voor de Feyenoorder.

De gesprekken rond een transfer van Hancko zouden nog altijd in volle gang zijn. Feyenoord wil minimaal 35 miljoen euro voor de Slowaakse verdediger, maar Atlético ziet het niet zitten om meer dan 25 te bieden. Hancko zou een transfer naar de Spaanse hoofdstad zelf wel zien zitten, maar een langer verblijf in Rotterdam zou hij ook niet erg vinden. De verdediger weet dat Atlético nog geen bod heeft gedaan dat in de buurt van de verwachtingen van Feyenoord komt.

Atlético kijkt door de stagnerende gesprekken met Feyenoord ook naar andere opties voor de positie in het hart van de defensie. Aymeric Laporte blijft hiervoor één van de belangrijke gegadigden. De verdediger speelt op dit moment voor het Saudische Al Nasr, maar op het EK maakte hij weer veel indruk op geïnteresseerde clubs. De in Frankrijk geboren Spanjaard heeft nog een contract tot de zomer van 2026 in Saudi-Arabië.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!