Django Warmerdam verhuist mogelijk van Sparta naar Excelsior

'Overbodige Warmerdam gaat Sparta verlaten en maakt overstap binnen Rotterdam'

20 juli om 11:26

Django Warmerdam komt niet langer voor in de plannen van Sparta Rotterdam, zo meldt Voetbal International. De linksback zou verderop in Rotterdam echter al een nieuwe werkgever hebben gevonden. Hij tekent volgende week bij stadsgenoot Excelsior.

Na periodes bij FC Utrecht, FC Groningen, PEC Zwolle en Jong Ajax kwam Warmerdam vorige zomer met hoge verwachtingen binnen bij Sparta. Al na een jaar zit het avontuur van de linksback, die in de pikorde voorbij werd gestreefd door Djevencio van der Kust, op Het Kasteel er echter al op.

Maar lang hoeft hij niet te treuren, want een volgende transfer zou al bijna in kannen en kruiken zijn, meldt VI. Sterker nog, de 28-jarige linksback tekent naar verluidt volgende week een contract tot medio 2026 bij stadsgenoot Excelsior.

Warmerdam kwam zeventien keer in actie voor Sparta en kwam daarin tot één assist. Naast Warmerdam gaan ook Sergi Rosanas en Agustín Anello, die in tegenstelling tot Warmerdam zelfs al niet meer mee zijn op trainingskamp, de Kasteelclub verlaten.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!