Slot verliest met Liverpool van Preston North Ends

Valse start: Slot verliest bij officieus debuut als manager van Liverpool

19 juli om 19:28
Laatste update: 19 juli om 19:40

Arne slot heeft bij zijn officieuze debuut als manager van Liverpool verloren. Championship-club Preston North End was achter gesloten deuren met 0-1 te sterk op het trainingscomplex van The Reds

Slot deed bij zijn 'vuurdoop' een beroep op maar liefst 25 spelers. Per helft stelde hij twee verschillende teams op. Mohamed Salah maakte minuten, evenals Dominik Szoboszlai en ook het Nederlandse PSV-target Sepp van den Berg. 

In het wedstrijdverslag dat Liverpool heeft gepubliceerd op de officiële clubkanalen, wordt geschreven over een veldoverwicht, veel balbezit en mogelijkheden. Ondanks dat werd er niet gescoord. Preston won dankzij een doelpunt van Robbie Brady. Hij schoot raak vanaf veertig meter. 

Preston is al veel eerder begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De club had bij vrijdag bij aanvang van het het duel al drie wedstrijden achter de rug. Voor Slot en Liverpool kan de focus nu op de trip naar Amerika. Daar speelt Liverpool nog drie oefenwedstrijden, tegen respectievelijk Betis Sevilla, Arsenal en het Manchester United van Erik ten Hag. Op 17 augustus begint de Premier League voor Slot. Dan is promovendus Ipswich Town de opponent.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!