Gaaei over fans Ajax

Fel bekritiseerde Ajacied gaf 'teken' aan fans: 'Ben gewoon een normaal persoon'

18 juli om 21:58
Laatste update: 19 juli om 00:07

Anton Gaaei voelt zich na een moeilijk debuutjaar klaar voor het komende seizoen bij Ajax. De Deen erkent meer energie te hebben en is blij met de komst van Francesco Farioli.

"Het was een moeilijk seizoen", steekt Gaaei van wal bij Ziggo Sport na afloop van het met 2-1 gewonnen oefenduel met Al-Wasl, doelend op vorig seizoen. "Voor het hele team, maar ook voor mij. Ik had wat moeilijke momenten, maar ik denk dat ik sterk terugkwam. Nu we een nieuw team hebben en een nieuwe trainer voel ik me erg goed."

"Persoonlijk heb ik meer energie", vervolgt Gaaei. "Ik had een paar moeilijke momenten, maar ben ervan teruggekomen. Iedereen moet tijd verdienen om zich te settelen en vertrouwen te krijgen. Ik had een goed seizoen in Denemarken, maar ging naar een van de grootste clubs in Nederland. Gelukkig voel ik me nu goed, ook privé."

Na de felle kritiek die Gaaei kreeg verwijderde de Deen zijn Instagram-posts. "Dat was een goed teken voor de fans en de media om te laten zien dat ik gewoon een normaal persoon ben, zoals iedereen. Het was moeilijk voor mij mentaal, maar ik ben nu steeds meer met zelfvertrouwen aan het spelen. Met de tijd gaat dat meer en meer komen."

Over de komst van Farioli is Gaaei erg te spreken. "Het is een goede gozer. Hij is met veel nieuwe energie gekomen. Ook met veel structuur. Hij wil goed voetbal spelen. Tot nu toe ben ik blij."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!