'United wil De Ligt en Branthwaite nog steeds'

'Miljoenentransfer Man U heeft geen invloed op interesse in De Ligt en oud-PSV'er'

18 juli om 21:38
Laatste update: 18 juli om 21:43

Manchester United is ondanks de komst van Leny Yoro nog steeds in de markt voor Matthijs de Ligt en Jarrad Branthwaite. Dat meldt Laurie Withwell, Manchester United-wachter van het doorgaans goed ingevoerde The Athletic.

Yoro maakte voor om en nabij de vijftig miljoen euro de overstap van Lille OSC naar Manchester United. Dat heeft geen invloed op de interesse van The Mancunians in De Ligt en oud-PSV’er Branthwaite. De komst van één van deze verdedigers hangt mogelijk af van of United spelers kan verkopen.

De Ligt wordt de voorbije weken nadrukkelijk gelinkt aan een transfer van Bayern München naar United, terwijl op Everton-verdediger Branthwaite zelfs al tweemaal een bod zou zijn uitgebracht. Zowel de Duitsers als The Toffees laten hun verdedigers niet zonder slag of stoot gaan. Het is de bedoeling dat één van de twee nog richting Manchester komt. Mocht dat De Ligt zijn, dan betekent dat voor hem een hereniging met Erik ten Hag, met wie hij samenwerkte bij Ajax.

Ondertussen bestaat de kans dat Man United ook de markt nog opgaat voor een reserve linkercentrale verdediger. Fenerbahçe zou namelijk interesse hebben in Victor Lindelöf.  

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!