PSG wil Neves uit handen van Manchester United houden

'PSG wil koopwoede van Man United stoppen en klopt met 70 miljoen aan bij Benfica'

18 juli om 19:24

Paris Saint-Germain is serieus in de markt voor tienersensatie João Neves van Benfica. De middenvelder wordt al weken begeerd door Manchester United, maar volgens L’Équipe zijn het de Parijzenaren die op dit moment de dans leiden.

Volgens de Franse sportkrant heeft PSG inmiddels contact opgenomen met Benfica en is er een bod uit Parijs in voorbereiding. De clubleiding van de Fransen wil zo’n zeventig miljoen euro gaan bieden op het negentienjarige talent. De onderhandelingen zouden de goede kant op gaan en PSG ziet in Neves de ideale partner van Vitinha. Neves zat op het afgelopen EK ook bij de selectie van Portugal en hij speelde al 75 officiële wedstrijden voor Benfica.

Toch is er nog een grote kaper op de kust wat betreft Neves: Manchester United. De club van Erik ten Hag probeert de middenvelder al een tijdje binnen te halen, maar nog zonder succes. Volgens Portugese media zou er al een bod van zeventig miljoen euro uit Manchester zijn afgewezen. Neves heeft een afkoopclausule van maar liefst 120 miljoen euro in zijn contract staan.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!