Lang over Driouech bij PSV

Lang ontkracht concurrentiestrijd: 'Wie zegt dat we niet samen kunnen spelen?'

18 juli om 13:29
Laatste update: 18 juli om 13:50

Noa Lang denkt dat hij samen met Couhaib Driouech kan spelen bij PSV. De 25-jarige aanvaller speelt bij voorkeur op de linkerflank en juist op die positie hebben de Eindhovenaren een versterking gehaald.

Lang ziet echter geen concurrentiestrijd met Driouech voor zich. "Wie zegt dat we niet samen kunnen spelen?", zegt hij tegen ESPN. "Hij loopt meer in de diepte, ik geef liever de steekpass. Ik weet zeker dat ik hem minimaal acht keer per wedstrijd weg kan steken." Als Driouech de linksbuiten van PSV wordt, bestaat de mogelijkheid dat Lang meer vanaf het middenveld komt te spelen.

De switch van rugnummer - Lang speelt komend seizoen met nummer 10 in plaats van 7 - past daar goed bij. "Dat was vorig jaar al eigenlijk de bedoeling, maar ik ben natuurlijk een populaire jongen, dus er waren al teveel shirts verkocht om nog te wisselen", lacht de ontspannen aanvaller, die beseft dat PSV na een succesvol seizoen nóg scherper moet zijn. "Vorig jaar konden wij aanvallen, maar nu wordt er op ons gejaagd. Het wordt een veel lastiger seizoen."

Beluister hieronder de aftertalk Studio Oranje over de belangrijkste conclusies, grootste flops en keuzes van Koeman richting het WK!