'Feyenoord wil budget vrijmaken: acht spelers mogen vertrekken'

'Feyenoord selecteert door: acht spelers aangeboden op de transfermarkt'

17 juli om 18:49

Feyenoord is druk bezig met de samenstelling van de selectie voor het aankomende seizoen en heeft meerdere spelers medegedeeld dat ze mogen uitkijken naar een nieuwe werkgever, zo meldt 1908. Het zou gaan om Ezequiel Bullaude, Marcus Pedersen, Antef Tsoungui, Neraysho Kasanwirjo, Shiloh 't Zand, Lennard Hartjes, Patrik Wålemark en Thomas van den Belt.

Het viertal Ezequiel Bullaude, Marcus Pedersen, Antef Tsoungui en Neraysho Kasanwirjo werd reeds aangeboden op Transferroom, een systeem waar clubs online spelers aan kunnen bieden. Ook Shiloh 't Zand, Lennard Hartjes, Patrik Wålemark en Thomas van den Belt zouden woensdag te horen hebben gekregen dat ze mogen uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Pedersen, Hartjes, Wålemark, Van den Belt en Kasanwirjo mogen naar verluidt definitief vertrekken uit de Kuip, terwijl in het geval van Tsoungui, die in het afgelopen seizoen een goede indruk maakte bij FC Dordrecht, ook een verhuur bespreekbaar is. Datzelfde geldt voor 't Zand. Hem zou Feyenoord graag binnen de Eredivisie verhuren. Eerder werd al bekend dat het SC Heerenveen van Robin van Persie interesse heeft.

Beluister hieronder de aftertalk Studio Oranje over de belangrijkste conclusies, grootste flops en keuzes van Koeman richting het WK!